LIVE Uitzendingen Gouden Gard op Facebook

Kijk op 10 oktober 2017 LIVE mee tijdens het opbouwen van de Gouden Gard stukken, de sensatie in de keuken, maar ook de prijsuitreiking van Gouden Gard 2017.

De spannendste momenten van de Gouden Gard worden LIVE weergegeven op de Facebook-pagina. Zie hoe de Gouden Gard deelnemers hun “kunst”-stukken afmaken 15:00 – 15:45 en de kijk mee met de prijsuitreiking van 19:30-20:30. U kunt LIVE mee kijken door op de volgende link te klikken.

Facebook LIVE

Gouden Gard

De vakwedstrijden van de Vereniging Gouden Gard worden breed gedragen binnen de bakkerijsector. De vereniging is dan ook blij dat er met belangrijke partijen binnen de branche een goede samenwerking is. Zo zorgen NBOV, NVB, FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen, ROC’s en diverse sponsoren er jaarlijks voor dat de wedstrijden kunnen plaatsvinden. Ook de vakbladen Bakkers in Bedrijf en Bakkerswereld zorgen voor de nodige aandacht rondom de wedstrijden en de deelnemers. De Vereniging Gouden Gard streeft naar een zo breed mogelijke samenwerking met verschillende partijen waardoor de deelnemers zich optimaal kunnen profileren tijdens de wedstrijden.